Top چگونه به بیماری سل مبتلا می شویم Secrets
Top چگونه به بیماری سل مبتلا می شویم Secrets
Blog Article
واکسن سل دارای محدودیتهایی است و تحقیق برای تهیه واکسن سل جدید در حال انجام است.[۱۲۰] چند کاندیدای احتمالی در حال حاضر در فاز ۱ و ۲ کارآزمایی بالینی هستند[۱۲۰] و همچنین دو رویکرد اصلی در حال تلاش برای بهبود اثربخشی واکسن موجود هستند:
افراد مبتلا به بیماری سلیاک مقاوم باید توسط متخصصین درمانشوند. ممکن است چندین علت برای این شرایط وجود داشتهباشد. پزشکان اغلب از استروئید (یک استوئید موضعی و یا استروئیدهای سیستمیک مانند پردنیزون) برای درمان استفادهمیکنند. گاهی اوقات نیز، برای درمان سلیاک مقاوم از داروهای مشابهای استفادهمیشود که برای درمان موارد غیر مقاوم استفادهمیشود.
از رایجترین این تستها میتوان به این موارد اشاره کرد:
«میکوباکتریوم توبرکلوسیس» به رنگ قرمز در خلط سل فعال[ویرایش]
تعداد سالانه موارد جدید سل گزارش شده. اطلاعات از سازمان بهداشت جهانی[۸۶]
سندرم فرد سفت یک اختلال عصبی پیشرونده و نادر است که میتواند باعث سفتی عضلات بدن، بازوها و پاها شود و از هر یک میلیون انسان، یک نفر را تحت تاثیر قرار دهد.
اولین بیماری سل در حل جدول توصیف این بیماری در قرن نوزدهم در محافل پزشکی ارائه شد و به علت تغییر شکل ظاهری و پوست بیماری، به آن اصطلاح «لوپوس» گفته شد. این واژه به معنای «گرگ» یا «گرگ آسا» است و با توجه به وجود خرافاتی مبنی بر اینکه انسان هایی گرگ نما وجود داشتند که در برخی اوقات از قبیل شب ها به گرگ تبدیل می شدند و خلق و خوی درنگی پیدا می کردند، به همین دلیل این واژه پدید آمد.
۸ ترفندهای کاربردی برای تمیز کردن فر خانگی که کارتو آسون میکنه!
یکی از بیماریهای گوارشی که چندان شایع نیست اما مشکلات زیادی برای مبتلایان به آن ایجاد میکند، بیماری سلیاک است. این بیماری از انواع بیماریهایی است که فرد نمیتواند نوعی مادهی غذایی خاص را تحمل کند و با خوردن این ماده به مشکلات جدی برمیخورد.
عفونتهای دستگاه گوارش و باکتریهای روده ممکن است در ایجاد بیماریهای سلیاک نقش داشتهباشد. گاهی اوقات ممکن است بیماری سلیاک به دنبال:
علائم پیسی و تمام آنچه باید از نشانه های این بیماری بدانید.
پیشنهاد می شود: راز کثیف جوانی هالیوودی ها: استفاده از خون کودکان!
● سایر داروهایی که خطر ابتلا به سل فعال را افزایش میدهند تا بیماریهای زیر را درمان کنند:
درصورت تنگی نفس، تب و لرز، دردقفسه سینه و سرفههای بسیار مدوام و طولانی بهتر است هرچه سریعتر به پزشک مراجعه کنید.